Nieuwsoverzicht

Resultaat 41 - 44 (van 44)

 • Afscheid Eric van der Wal Bekijk details

  30 september 2016

  Eric van der Wal heeft afscheid genomen als directeur bij de Bibliotheek Achterhoekse Poort.

 • Bibliotheken op weg naar nieuwe taken Bekijk details

  1 september 2016

  De Bibliotheek Achterhoekse Poort gaat met haar tijd mee! De Bibliotheek Achterhoekse Poort zit momenteel in een proces van omvorming van klassieke bibliotheek naar een maatschappelijke bibliotheek met een belangrijke rol in het sociale domein. Dit betekent ook veranderingen in onze dienstverlening. Maar u bent voor boeken, informatie, lezingen, cursussen, gezelligheid en ontspanning nog steeds van harte welkom bij alle vestigingen van de Bibliotheek Achterhoekse Poort!

 • Opening Taalhuis Bekijk details

  1 april 2016

  Al een aantal jaren wordt door het Graafschap College en de Bibliotheek, met de diverse leesgroepen en vrijwilligers, het doel van een Taalhuis in praktijk gebracht. Nu is het tijd om samen een volgende, formele, stap te zetten: de officiële ingebruikname van het Taalhuis op donderdag 7 april 2016 in de DRU-fabriek – Portiersgebouw, Hutteweg 24 in Ulft.

 • Project Dinxperlo Bekijk details

  31 maart 2016

  De Bibliotheek Achterhoekse Poort ondergaat een veranderingsproces waarin zij zich aan het ontwikkelen is van een traditionele bibliotheek naar een meer maatschappelijke bibliotheek. Voor de Bibliotheek Dinxperlo betekent dit nieuwe activiteiten, een andere dienstverlening en een aangepaste inrichting.

Paginanavigatie