Nieuwsoverzicht

Resultaat 31 - 40 (van 49)

 • Schrijfwedstrijd Bekijk details

  7 november 2020

  Stach denkt dat hij na het voltooien van de zevende opdracht, koning van Katoren is. Maar niets is minder waar! Er is nog één opdracht: stop de overstromende fontein van Influtia. Kun jij dit probleem oplossen? Maak het verhaal af en help Stach met het voltooien van opdracht acht!

 • Onze deuren staan open! Bekijk details

  5 juli 2020

  Welkom! Onze deuren stonden al op een kier, maar nu staan ze wagenwijd open. Je kunt weer gebruik komen maken van alle faciliteiten in de Bibliotheek. Dit alles natuurlijk wel veilig en op 1,5 meter afstand!

 • We zijn weer open! Bekijk details

  2 juni 2020

  Goed nieuws: we zijn weer open! Dus dan mag er wel even met confetti gestrooid worden. Onze vestigingen zijn helemaal ingericht volgens de richtlijnen van het RIVM met betrekking tot het coronavirus dus we kunnen je weer verwelkomen!

 • AfhaalBieb in vernieuwde vorm Bekijk details

  8 mei 2020

  De bibliotheken mogen weer open! Het vormgeven van een 1,5 meter bibliotheek die aan alle regels voldoet, kost echter tijd. Dus tot het moment waarop we onze bezoekers op een verantwoorde manier binnen kunnen laten, openen we de AfhaalBieb in een vernieuwde vorm!

 • AfhaalBieb: Cadeautje van ons! Bekijk details

  8 april 2020

  Wij vinden het belangrijk dat u kunt blijven lezen, ook nu onze Bibliotheek helaas gesloten is. Daarom openen we vanaf nu de AfhaalBieb! Hier kunt u op afspraak een verrassingstasje komen halen in het genre van uw voorkeur. Een cadeautje van ons!

 • Online voorleeskwartiertje Bekijk details

  20 maart 2020

  Mis je het voorlezen in de Bibliotheek? Schuif dan op maandag tot en met vrijdag om 17.00 uur aan bij ons online voorleeskwartiertje!

 • Heel Dinxperlo bakt Bekijk details

  15 november 2019

  In het kader van de landelijke Kookboekenweek heeft Estinea in samenwerking met de Bibliotheek een nieuw kookboek uitgebracht met het thema 'Heel Dinxperlo bakt'. Het kookboek is gevuld met de lekkerste zoete en hartige recepten voor heerlijke taarten. Deze ochtend heeft de burgemeester het eerste exemplaar in ontvangst genomen. Zijn recept staat ook in het boek!

 • Je bent een schat! Bekijk details

  15 oktober 2019

  Je bent voor ons niet alleen goud waard, maar ook een schat aan informatie en ideeën. We willen dan ook graag van jou horen wat je van de Bibliotheek vindt. Want onze bieb is jouw bieb en we vinden het belangrijk dat jij je er thuis voelt. Tegelijkertijd willen we jou graag laten zien wat we als bibliotheek allemaal te bieden hebben.

 • Uitbreiding samenwerking Bekijk details

  1 april 2019

  De Bibliotheek Achterhoekse Poort en Estinea breiden de samenwerking uit! Vanaf 1 april 2019 gaan cliënten van Estinea, iedere maandag tot en met donderdag, een uitdagend middagprogramma volgen in de Bibliotheek Varsseveld, met een gezonde balans tussen inspanning en ontspanning. Deze samenwerking betekent tevens dat de openingstijden van de Bibliotheek Varsseveld worden verlengd.

 • Kunt u dit lezen? Bekijk details

  19 november 2018

  Niet alle mensen in gemeente Oude IJsselstreek kunnen goed genoeg gebruik maken van de computer of zijn voldoende taalvaardig. Mensen vinden het vaak moeilijk en lastig om aan te geven dat ze moeite hebben met de computer of met goed lezen en schrijven. Om het aanbod op het gebied van deze vaardigheden onder de aandacht te brengen en het bespreekbaar te maken, organiseren de gemeente Oude IJsselstreek en de Bibliotheek Achterhoekse Poort in de periode van 26 november tot 2 december 2018 samen de...

Paginanavigatie