Nieuwsoverzicht

Resultaat 31 - 37 (van 37)

 • Samenwerking met Estinea Bekijk details

  13 februari 2018

  Met de officiële ondertekening van de overeenkomst is op dinsdag 13 februari 2018 de samenwerking tussen de Bibliotheek Achterhoekse Poort en Estinea bekrachtigd.

  Bekijk details van Samenwerking met Estinea

 • Picknicktafel Dinxperlo Bekijk details

  6 oktober 2017

  In de Bibliotheek Dinxperlo werken mensen met een verstandelijke beperking in de dienstverlening mee. Dit project is in 2016 gestart. Bij Workmate Company worden door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, diverse mooie kwalitatieve producten gemaakt. Zo is er een prachtige samenwerking tot stand gekomen tussen de Bibliotheek en de Workmate Company.

  Bekijk details van Picknicktafel Dinxperlo

 • Expositie It' scoot to be here Bekijk details

  1 september 2017

  Van 8 september t/m 8 oktober 2017 is in de Bibliotheek Aalten de expositie te bewonderen die de avonturen toont die jong en oud samen beleefd hebben tijdens het project 'It' scoot to be here'.

  Bekijk details van Expositie It' scoot to be here

 • Afscheid Eric van der Wal Bekijk details

  30 september 2016

  Eric van der Wal heeft afscheid genomen als directeur bij de Bibliotheek Achterhoekse Poort.

  Bekijk details van Afscheid Eric van der Wal

 • Bibliotheken op weg naar nieuwe taken Bekijk details

  1 september 2016

  De Bibliotheek Achterhoekse Poort gaat met haar tijd mee! De Bibliotheek Achterhoekse Poort zit momenteel in een proces van omvorming van klassieke bibliotheek naar een maatschappelijke bibliotheek met een belangrijke rol in het sociale domein. Dit betekent ook veranderingen in onze dienstverlening. Maar u bent voor boeken, informatie, lezingen, cursussen, gezelligheid en ontspanning nog steeds van harte welkom bij alle vestigingen van de Bibliotheek Achterhoekse Poort!

  Bekijk details van Bibliotheken op weg naar nieuwe taken

 • Opening Taalhuis Bekijk details

  1 april 2016

  Al een aantal jaren wordt door het Graafschap College en de Bibliotheek, met de diverse leesgroepen en vrijwilligers, het doel van een Taalhuis in praktijk gebracht. Nu is het tijd om samen een volgende, formele, stap te zetten: de officiële ingebruikname van het Taalhuis op donderdag 7 april 2016 in de DRU-fabriek – Portiersgebouw, Hutteweg 24 in Ulft.

  Bekijk details van Opening Taalhuis

 • Project Dinxperlo Bekijk details

  31 maart 2016

  De Bibliotheek Achterhoekse Poort ondergaat een veranderingsproces waarin zij zich aan het ontwikkelen is van een traditionele bibliotheek naar een meer maatschappelijke bibliotheek. Voor de Bibliotheek Dinxperlo betekent dit nieuwe activiteiten, een andere dienstverlening en een aangepaste inrichting.

  Bekijk details van Project Dinxperlo

Paginanavigatie