Koken & Eten
Nieuwe boeken
-
Amel van Citteren-Bettefal | Jan Spannenberg | Zineb El Moudden
-
Sabine Koning
-
Jasmijn Beerthuis
-
Frankie Unsworth
-
Brontë Aurell
-
Julie Van den Kerchove
Uitgelicht
Amber Carchedi | Reny Muller
De meisjes van de moestuin
kweken, oogsten, koken en eten
Tips voor het zelf telen van groenten en fruit, met recepten voor de eigen oogst.
Meer boekentips
Mark Hyman Het pegan dieet
Functioneel arts geeft voedingsadviezen en recepten om de gezondheid te verbeteren aan de hand van 21 basisprincipes die een combinatie zijn van paleo en vegan.
Gedrukt boek
Kim Schilte, Cielke Konings Life of Pie
Verzameling bakrecepten voor originele en feestelijke cakes en zoetigheden, met tips voor decoratietechnieken. Met kleurenfoto’s.
Gedrukt boek
Rosanne Rust Zero waste koken voor dummies®
Tips, adviezen en recepten voor het omgaan met voedselverspilling, gericht op het creëren van duurzame kookgewoontes.
Gedrukt boek
E-books
-
Abdelkader Benali, Saïda Nadi-Benali
-
Louis Paul Boon
-
Marjolein Dubbers
-
Niven Kunz, Virginie van Bronckhorst-Kunz
-
Rita Aalderink
-
Wilfred Genee, Lili Genee
-
Hiljo Hillebrand
-
Bas Robben
Luisterboeken
De wereldgeschiedenis in twaalf bonen
Joël Broekaert
-
Lisa Steltenpool
-
Jaap Seidell | Jutka Halberstadt
-
Joël Broekaert
-
Bart Hoffman
-
Joël Broekaert