Gastheer/gastvrouw Activiteiten

Een gastheer/gastvrouw Activiteiten begeleidt de activiteiten die de Bibliotheek, veelal buiten openingstijden, organiseert zoals lezingen, workshops en cursussen.

Als gastheer/gastvrouw zorg je ervoor, dat de bezoekers van de activiteit zich thuis voelen. Van het begin tot het einde van de activiteit, zorg je ervoor dat alles op rolletjes verloopt.

Vrijwilligers gezocht!

De Bibliotheek is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die het leuk vinden om de begeleiding van activiteiten te doen. Als gastheer/gastvrouw Activiteiten zorg je, indien nodig met de hulp van een tweede gastheer/gastvrouw, dat voor aanvang de stoelen (en eventueel benodigde apparatuur) klaar staan. Je draagt zorg voor de activiteit van het begin tot het einde: je ontvangt de spreker/cursusleider, verwelkomt de deelnemers, zorgt voor de catering, kondigt eventueel de spreker aan, rondt de activiteit af op het afgesproken tijdstip, ruimt op en sluit het pand af.

Met je representatieve uitstraling en klantgerichte houding zorg je ervoor dat de deelnemers zich welkom voelen in de bibliotheek. Enige computervaardigheid is wel handig aangezien je af en toe een laptop en beamer moet kunnen bedienen.

Wat bieden we?

Als gastheer/gastvrouw Activiteiten zit je natuurlijk altijd vooraan bij interessante bijeenkomsten. Ook teken je een vrijwilligersovereenkomst bij de Bibliotheek en krijg je een gratis lidmaatschap aangeboden.

Enthousiast?

Vul dan het aanmeldformulier in. Vervolgens neemt onze vrijwilligerscoördinator Mirjam Langelaar contact met je op. Heb je nog vragen? Bel haar dan op 088 – 0062929 of stuur een e-mail naar debibliotheek@achterhoeksepoort.nl