Vestigingen en openingstijden

 • Bibliotheek Aalten Bekijk details

  De Bibliotheek Achterhoekse Poort omvat zes bibliotheekvestigingen: Aalten, Dinxperlo, Terborg, Varsseveld, Ulft en Gendringen

  Bekijk details van Bibliotheek Aalten

 • Bibliotheek Dinxperlo Bekijk details

  De Bibliotheek Achterhoekse Poort omvat zes bibliotheekvestigingen: Aalten, Dinxperlo, Terborg, Varsseveld, Ulft en Gendringen Door de uitbreiding van het aantal deelnemers van Project Dagbesteding zijn de openingstijden verruimd. Woensdagmorgen is er een “Handwerkcafé” . Er is een vrije inloop, materialen moeten zelf meegenomen worden en er wordt koffie en thee geserveerd door medewerkers van de dagbesteding. Iedere woensdag vanaf 10.00 uur.

  Bekijk details van Bibliotheek Dinxperlo

 • Bibliotheek Gendringen Bekijk details

  De Bibliotheek Achterhoekse Poort omvat zes bibliotheekvestigingen: Aalten, Dinxperlo, Terborg, Varsseveld, Ulft en Gendringen Vestiging Gendringen van de Bibliotheek Achterhoekse Poort

  Bekijk details van Bibliotheek Gendringen

 • Bibliotheek Terborg Bekijk details

  De Bibliotheek Achterhoekse Poort omvat zes bibliotheekvestigingen: Aalten, Dinxperlo, Terborg, Varsseveld, Ulft en Gendringen.

  Bekijk details van Bibliotheek Terborg

 • Bibliotheek Ulft Bekijk details

  De Bibliotheek Achterhoekse Poort omvat zes bibliotheekvestigingen: Aalten, Dinxperlo, Terborg, Varsseveld, Ulft en Gendringen Vestiging Ulft van de Bibliotheek Achterhoekse Poort is gevestigd in het Portierscomplex van de Drufabriek aan de Hutteweg in Ulft. Naast de culturele en sociaal-maatschappelijke functies die de bibliotheek aanbiedt, is er een informatie- en leeshoek in de foyer.

  Bekijk details van Bibliotheek Ulft

 • Bibliotheek Varsseveld Bekijk details

  De Bibliotheek Achterhoekse Poort omvat zes bibliotheekvestigingen: Aalten, Dinxperlo, Terborg, Varsseveld, Ulft en Gendringen Vestiging Varsseveld van de Bibliotheek Achterhoekse Poort.

  Bekijk details van Bibliotheek Varsseveld