Laat je stem horen!

Gepubliceerd op: 16 januari 2023 09:53

Woensdag 15 maart 2023 zijn de Provinciale Staten Verkiezingen. In aanloop naar deze verkiezingen organiseren Rijnbrink, Rozet en de Samenwerkende Bibliotheken Gelderland op donderdag 9 maart een lijsttrekkersdebat, samen met Omroep Gelderland, RTV Connect en andere lokale omroepen. Jij kunt hier een bijdrage aan leveren.

Wolven op de Veluwe, aanpak van de stikstofproblemen, jonge starters en de woningmarkt, openbaar vervoer, verduurzaming van de energie, grondwater onttrekken in bepaalde Gelderse gebieden. Een greep uit de onderwerpen waar de Provinciale Staten zich mee bezig houden.

In het debat op 9 maart worden de lijsttrekkers van de politieke partijen aan de tand gevoeld over allerhande onderwerpen. Daarbij willen we vooral ingaan op onderwerpen die voor jou, als inwoner van Gelderland, belangrijk zijn. Jij kunt dus een bijdrage leveren aan het debat.

Vanaf maandag 16 januari staan bij alle vestigingen van de Bibliotheek Achterhoekse Poort stembussen. Op een stemkaartje kun je daar aangeven welke thema's voor jou belangrijk zijn. Dat kan gedurende drie weken, tot en met vrijdag 3 februari. Je kunt je mening ook achterlaten op https://debatprovincialestaten2023.nl/ 

Laat je stem horen!