Het perfecte plaatje

Gepubliceerd op: 14 maart 2022 15:26

Meedoen aan 'Het perfecte plaatje', ook wel bekend als populair televisieprogramma waarin BN'ers aan de hand van opdrachten de mooiste foto's proberen te schieten, is nu ook weggelegd voor de inwoners van Aalten!

Bibliotheek De Achterhoekse poort en Talentverbinder Richard Jongetjes hebben in Fotospeciaalzaak Garretsen, weekblad Aalten Vooruit/De Band, Glimlach Producties en Figulus Welzijn mooie partners gevonden om deze lente te starten met Het perfecte plaatje Aalten. De fotowedstrijd duurt totaal een heel kalenderjaar, van mei 2022 tot en met mei 2023, en er is maandelijks een opdracht met een thema. Bij elke opdrach kiest een deskundige jury een maandwinnaar uit en deze wordt geplaatst in Aalten Vooruit/De Band. Als afsluiting van de wedstrijd is er in de zomer van 2023 een expositie in de Bibliotheek Aalten waarin alle maandwinnaars met hun werk te zien zijn, naast het beste werk van alle afvallers. Uit de twaalf maandwinnaars selecteert de jury uiteindelijk ook nog de beste drie en deze gaan met mooie cadeaucheques naar huis, te besteden bij fotospeciaalzaak Garretsen.

Of je doorgaans nou foto's maakt met een echte camera of een mobiele telefoon, amateurfotografen zijn van harte uitgenodigd om mee te doen! Ben je 12 jaar of ouder en woon je in de gemeente Aalten? Meld je dan aan via email: Richard@talentverbinder.nl Er is plek voor maximaal veertig deelnemers. 

Het perfecte plaatje wordt financieel mogelijk gemaakt door de gemeente Aalten en de Talentverbinder.