Boekjes & Babbels

Boekjes & Babbels is een wekelijks voorlees-speel-muziek-uurtje voor (groot)ouders en hun kinderen van 0 tot 4 jaar. Kom samen met je kind lekker luisteren naar verhalen, zingen en spelen! Daarnaast kun je onder het genot van een kop koffie ervaringen uitwisselen met andere (groot)ouders en advies vragen over voorlezen en geschikt leesmateriaal.

Voorlezen is belangrijk voor de taal- en spraakontwikkeling van elk kind, voorlezen prikkelt de fantasie, en voorlezen is leuk! Tijdens Boekjes & Babbels krijg je tips over voorlezen en is er de mogelijkheid om samen met je kind boekjes uit te zoeken voor thuis en hier advies over de vragen. Ook is het een leuke gelegenheid om andere (groot)ouders te ontmoeten en van gedachten te wisselen over bijvoorbeeld opvoedingszaken. 

 

Boekjes & Babbels is wekelijks in de vestingen Aalten, Varsseveld en Ulft. Deze bijeenkomsten worden thematisch ingericht en bij de eerste bijeenkomst in de maand schuift een verpleegkundige van Yunio aan. Er is dan ook gelegenheid om vragen aan haar te stellen.

Bibliotheek Aalten Vrijdag Van 09.00 tot 09.45 uur
Bibliotheek Ulft Woensdag Van 10.15 tot 11.00 uur
Bibliotheek Varsseveld Woensdag Van 09.00 tot 09.45 uur

Vrijwilliger

De Bibliotheek Varsseveld is nog op zoek naar een gastvrouw/heer die van kinderen houdt en het leuk vindt om op woensdagochtend te helpen bij het wekelijkse Boekjes & Babbels uurtje. Is dat iets voor jou? Kijk dan hier voor meer informatie. Of neem contact op met onze vrijwilligerscoördinator Mirjam Langelaar via 088-0062929.