Informatie voor jou

Op zoek naar een schrijver of een boek? Voor school of thuis? Hier vindt je informatie die speciaal bestemd is voor jou. Alle informatie over lezen en speciale leesactiviteiten om jou te laten ontdekken hoe leuk lezen is of kan worden voor jou. Je vindt er ook actuele informatie over mediawijsheid zodat jij op een leuke en veilige manier gebruik kunt maken van alle nieuwe media. Klik verder voor meer informatie.

SnuggerApp

Welke app, spelletje of website is geschikt voor uw kind?
Om u als ouder te helpen om in de jungle van miljoenen apps, spelletjes, films en boeken de beste kindermedia te vinden, is er nu de app Snugger voor tablets.
Snugger is een app voor tablets waarmee u eenvoudig de allerbeste kindermedia voor kinderen in de leeftijd van 2 t/m 12 jaar kunt vinden.

Kinderjury

Iedereen tussen de 6 en 12 jaar kan meedoen aan de Nederlandse Kinderjury. Alle kinderen die hun stem uitbrengen vormen samen de Nederlandse Kinderjury. Bij de Kinderjury kiezen kinderen hun eigen favorieten uit alle kinderboeken van het voorgaande jaar. Zo leren ze kritisch lezen, meningen onderbouwen én komen ze in contact met de beste boeken.