Onze deuren staan open!

 

 

Welkom! Onze deuren stonden al op een kier, maar nu staan ze wagenwijd open. Je kunt weer gebruik komen maken van alle faciliteiten in de Bibliotheek. Dit alles natuurlijk wel veilig en op 1,5 meter afstand!

Openingstijden

Vanaf maandag 31 augustus zijn de standaard openingstijden weer van kracht. Let op: de Bibliotheek Varsseveld is doordeweeks geopend vanaf 14.00 uur.

Op woensdag 16 september, 28 oktober, 25 november en 23 december zijn alle vestigingen vanaf 14.00 uur gesloten.

Hoe werkt het?

  • Naast het inleveren van geleende materialen en het lenen van nieuwe materialen, kun je nu ook weer een krantje lezen, het toilet bezoeken en gebruik maken van de koffiemachine, de computer of het kopieerapparaat. Hierna wel graag alles zelf schoon maken!
  • In de Bibliotheek hangen ook protocollen. We vragen je vriendelijk om deze te volgen, als ook de aanwijzingen van onze medewerkers. 
  • Voor hulp en uitleg kun je altijd terecht bij een van onze medewerkers!
  • Wil of kun je niet bij onze vestigingen naar binnen komen? En is de online Bibliotheek ook geen optie voor je? Dan kun je een mail sturen naar debibliotheek@achterhoeksepoort.nl waarin je aangeeft dat je wel graag materialen wil lenen. Vermeld er ook je telefoonnummer en lenersnummer bij. Onze medewerkers nemen dan telefonisch contact met je op om te bekijken wat er mogelijk is.