Onze deuren staan open!

 

 

Welkom! Onze deuren stonden al op een kier, maar nu staan ze wagenwijd open. Je kunt weer gebruik komen maken van alle faciliteiten in de Bibliotheek. Dit alles natuurlijk wel veilig en op 1,5 meter afstand!

Aangepaste openingstijden tot 1 september

Deze openstelling gaat met aangepaste openingstijden. Deze openingstijden zullen tot 1 september gelden. Let op: van maandag 20 juli tot en met zondag 30 augustus is de Bibliotheek Terborg doordeweeks geopend van 14.00 tot 17.00 uur en op dinsdag tot 19.00 uur. Op woensdag blijft deze vestiging gesloten.

Hoe werkt het?

  • Naast het inleveren van geleende materialen en het lenen van nieuwe materialen, kun je nu ook weer een krantje lezen, het toilet bezoeken en gebruik maken van de koffiemachine, de computer of het kopieerapparaat. Hierna wel graag alles zelf schoon maken!
  • In de Bibliotheek hangen ook protocollen. We vragen je vriendelijk om deze te volgen, als ook de aanwijzingen van onze medewerkers. 
  • Voor hulp en uitleg kun je altijd terecht bij een van onze medewerkers!
  • Wil of kun je niet bij onze vestigingen naar binnen komen? En is de online Bibliotheek ook geen optie voor je? Dan kun je een mail sturen naar info@achterhoeksepoort.nl waarin je aangeeft dat je wel graag materialen wil lenen. Vermeld er ook je telefoonnummer en lenersnummer bij. Onze medewerkers nemen dan telefonisch contact met je op om te bekijken wat er mogelijk is.