Online leren voor senioren

Wil je in deze periode toch nog een beetje bijleren over jouw smartphone, tablet of computer? De bibliotheek Achterhoekse Poort helpt je hier graag bij! Samen met Kruiswerk Achterhoek en iPad4Senior assisteren we je bij dit nieuwe leren. Online leren, veilig vanaf de bank!

Wekelijks bieden we verschillende gelegenheden om online verder te leren.

Maandag

Maandag 3 augustus

Online cursus digitale veiligheid (iOS): oplichting via verschillende apps. Om 13.00 uur. Kijk hier voor meer informatie en inschrijving.

Online cursus digitale veiligheid (Android): oplichting via verschillende apps. Om 14.30 uur. Kijk hier voor meer informatie en inschrijving.

 

Maandag 10 augustus

Grijs en wijs op vakantie (iOS): Bepalen van de route met Google Maps of Waze en tips voor de thuisblijvers. Om 13.00 uur. Kijk hier voor meer informatie en inschrijving.

Grijs en wijs op vakantie (Android): Bepalen van de route met Google Maps of Waze en tips voor de thuisblijvers. Om 14.30 uur. Kijk hier voor meer informatie en inschrijving.

Maandag 17 augustus

Grijs en wijs op vakantie (iOS): Vertalen met Google Translate. Om 13.00 uur. Kijk hier voor meer informatie en inschrijving.

Grijs en wijs op vakantie (Android): Vertalen met Google Translate. Om 14.30 uur. Kijk hier voor meer informatie en inschrijving.

Maandag 24 augustus

Grijs en wijs op vakantie (iOS): Mooie foto's maken en delen. Om 13.00 uur. Kijk hier voor meer informatie en inschrijving.

Grijs en wijs op vakantie (Android): Mooie foto's maken en delen. Om 14.30 uur. Kijk hier voor meer informatie en inschrijving.

Maandag 31 augustus

Grijs en wijs op vakantie (iOS): Vakantie-albums printen. Om 13.00 uur. Kijk hier voor meer informatie en inschrijving.

Grijs en wijs op vakantie (Android): Vakantie-albums printen. Om 13.00 uur. Kijk hier voor meer informatie en inschrijving.

Dinsdag

Vanaf dinsdag 30 juni

Online cursus smartphone. Voor gebuikers van iPhone om 9.00 uur en voor gebruikers van Android om 10.30 uur. Klik hier voor meer informatie.

 

Woensdag

Iedere woensdag

Digitaal vragenuurtje om 13.00 uur

 

Woensdag 12 augustus

Wandelen met Google Maps. Van 10.00 tot 12.00 uur. Klik hier voor meer informatie.

Woensdag 19 augustus

Fietsen met fietsapps. Van 10.00 tot 12.00 uur. Klik hier voor meer informatie.

 

 

Wil je meedoen? Meld je dan aan via info@ipad4senior.nl