Ode aan de bieb

Hoera, de Bibliotheek is weer open! Hoe fijn is dat? Bekende en minder bekende bibliotheekbezoekers vertellen het met een ode aan de bieb. Wat heb jij het meeste gemist of waar kijk je naar uit nu de bibliotheken weer open zijn? Deel jouw ode en maak ook nog kans op een mooie prijs!

Deel jouw ode!

Wat heb jij het meeste gemist aan de Bibliotheek en waar kijk je naar uit nu we weer open zijn? Deel het met ons via Facebook! Vergeet daarbij niet #mijnbibliotheek toe te voegen en de Bibliotheek Achterhoekse Poort te taggen! Wie het leukste filmpje deelt, wint een mooie prijs!

En de prijs is...

Hebben je handen wel een lekker behandeling verdiend na het omslaan van al die pagina's of het swipen door je e-book? Of heb je liever een leuk leeslampje voor op je boek zodat je in het donker nog even lekker door kunt lezen? Samen met de Bibliotheek bepaal jij welke prijs het beste bij je past!

Video-filter voor social media

Met de speciale video-filter kun je je filmpje in een vrolijk 'Ode aan de bieb'-jasje gieten. De filter is beschikbaar via Instagram Stories, in de filtergalerij onder de naam 'Ode aan de bieb'. Volg het stappenplan hieronder om de filter te kunnen gebruiken voor Facebook en Instagram.

  • Om alle filters te kunnen bekijken, moet je op Instagram je stories openen.
  • In je stories kun je met de ronde knop onderin helemaal naar links swipen om bij de creatieve filters uit te komen. 
  • Vervolgens kom je uit bij ‘bladeren door effecten’ en kun je met de zoekfunctie met het vergrootglas zoeken naar de ‘Ode aan de bieb’ filter.
  • Door op ‘nu proberen’ te klikken, kun je de filter uitproberen. Deze kun je ook opslaan, zodat je hem de volgende keer sneller kunt vinden.
  • Wanneer je een filmpje hebt gemaakt en het filter hebt toegevoegd, kun je dit delen als Instagram Story. Je kunt de video ook downloaden en uploaden naar Facebook.  

 

Geraldine, Tijl en Harm gingen je al voor!

Geraldine's ode aan de bieb

Tijl's ode aan de bieb

Harm's ode aan de bieb