Sociaal werk helpt

Formulierenhulp en Oude IJsselstreek Doet

De mensen van Formulierenhulp helpen bij het invullen van allerlei soorten formulieren, zoals voor het aanvragen van een uitkering, bijzondere bijstand,  langdurigheidstoeslag, werk- en inkomensondersteuning, hulp van de voedselbank en kwijtscheldingsverzoeken.
Belastingenpapieren worden niet door de Formulierenhulp gedaan.
Sociaal Werk Oude IJsselstreek “Gewoon Administratie” helpt u om weer overzicht te krijgen in uw eigen administratie en helpt u bij het ordenen van uw administratie. Administratieve hulp nodig?
U kunt contact opnemen met Michael Mulder, via michael@sociaalwerk-OIJ.nl of  06 5546 4120.
Op dinsdagmorgen kunt u zonder afspraak, tussen 10.00 – 11.30 uur, het inloop spreekuur bezoeken in Bibliotheek Terborg, Herman van Velzenstraat 1 - 7061DD Terborg.

Op Oude IJsselstreek Doet vind je alles wat je nodig hebt om anderen te helpen of om zelf geholpen te worden. Je kunt direct reageren op hulpvragen of vacatures. En je kunt ook zelf een oproep plaatsen.
Voor iedereen die zich vrijwillig wil inzetten voor een ander maar dit niet structureel wil doen is een vrijwilligerspool opgezet. Als vrijwilliger bij de vrijwilligerspool ben je beschikbaar om ingezet te worden maar ben je ook altijd vrij om hier al dan niet op in te gaan, afhankelijk van je eigen agenda.
Kom je er niet uit of wil je meer informatie bezoek dan één van onze inloopspreekuren of neem contact met ons op via het contactformulier.
Naast het inloopspreekuur op dinsdagmorgen in Bibliotheek Terborg kan er ook telefonisch contact worden opgenomen op  06 83 70 84 11.