Happy Kids Massage

Workshop Happy Kids Massage voor ouder en kind

Happy Kids Massage staat voor liefdevolle, respectvolle, gewenste aanraking. Met liefde gegeven over de kleding heen en kan worden aangepast naar de leeftijd van het kind. Heerlijk om met je kind te doen en rust te brengen in je gezin. Met behulp van leuke kriebelliedjes en massageverhaaltjes uit het Happy Kids Massage boek  is deze vorm van kindermassage vrijwel overal toepasbaar. Niet alleen voor moeders, maar zeker ook vaders, grootouders of voor de oppas is dit een mooie manier om samen met massage aan de slag te gaan.
Door massage wordt de onderlinge verbondenheid vergroot en het is goed voor de ontwikkeling je kindje.

Aanraken is een eerste levensbehoefte.
Het is dan ook wetenschappelijk bewezen dat kinderen die veel worden geknuffeld, aangeraakt en gemasseerd beter groeien, minder vaak ziek zijn, beter kunnen slapen, een beter lichaamsbesef hebben, meer zelfvertrouwen hebben en zich sneller ontwikkelen.
Liefdevolle aanraking zorgt voor de aanmaak van oxcytocine, beter bekend als  “het knuffelhormoon”dat zorgt voor ontspanning en meer onderlinge verbondenheid.

Tijdens de workshop laat ik jullie graag kennismaken met de Happy Kids Massage methode.
Hoe is de Happy Kids Massage ontstaan,  hoe en wanneer zet je deze mooie methode in en we gaan natuurlijk zelf ervaren wat de Happy Kids Massage met je doet.

Het gaat een gezellig, inspirerend en ontspannend koffie uurtje worden!