Duplo Spektakel

Basisscholen De Wegwijzer en Sint Liborius, Kinderopvang Humanitas en de Bibliotheek Achterhoekse Poort organiseren samen een Duplo Spektakel Middag

Duplo is de naam van het multifunctionele gebouw waarin twee basisscholen De Wegwijzer en Sint Liborius, een buitenschoolse opvang, een kinder- en peuteropvang van Kinderopvang Humanitas, een sportzaal van de gemeente Aalten én de Bibliotheek Achterhoekse Poort met dagbesteding van Estinea, gevestigd zijn.
Er is geen enkel ander gebouw in Dinxperlo waarin zoveel verscheidenheid te vinden is!
Het is zonde dat niet iedereen in en rondom Dinxperlo dit gebouw ziet of heeft gezien en daarom organiseren de DUPLO ‘bewoners’ een heuse ‘DUPLO Spektakel Middag’ op
woensdag 7 februari 2018 van 15.00 tot 18.00 uur.


Het spektakel biedt niet alleen de mogelijkheid een kijkje te nemen in het gebouw en kennis te maken met wat het te bieden heeft; er is ook van alles te doen, te zien, te horen en te proeven!
Denk aan een fotograaf die mooie foto’s maakt van uw kind, een gezellige ballonnenclown, een draagdoekconsulente, kinderyoga, kindercoaching, lokale sportverenigingen en ondernemers die zich presenteren en nog veel meer.
Kortom, voor elk wat wils!

Bezoekers krijgen een spannende ‘goodie-bag’. Er is ook een Duplo kleurwedstrijd, waarmee leuke prijzen gewonnen kunnen worden.

Neemt u snel een kijkje op de evenementenpagina Duplo Spektakel Middag via Facebook en doe mee met de ‘like en deel’ actie.
Wie weet bent u de grootste liker en deler en wint u één van de prijzen.

Tot ziens op woensdag 7 februari a.s. tussen 15.00 en 18.00 uur!