De Bibliotheek aan Huis

De Bibliotheek aan Huis, iets voor u?

De Bibliotheek komt naar u toe.

Bezorgen aan huis
De Bibliotheek aan Huis bezorgt boeken, tijdschriften en andere bibliotheekmaterialen  bij u aan huis als u zelf niet naar de Bibliotheek kunt komen. Dat kan zijn vanwege  ( tijdelijk) beperkte mobiliteit, handicap of ziekte.
Aan deze service zijn geen extra kosten verbonden.
U betaalt de normale contributie.


Hoe werkt de Bibliotheek aan Huis?

Een vrijwilliger van de Bibliotheek komt bij u thuis. Tijdens het eerste kennismakingsgesprek geeft u aan wat u graag leest.
U kunt lenen uit de hele collectie van de Bibliotheek: boeken, tijdschriften, luisterboeken en boeken met een duidelijke en/of grote druk.
U maakt  uw keuze uit de grote hoeveelheid romans, hobby- en fotoboeken of bijvoorbeeld gedichtenbundels of reisverhalen.
U mag maximaal 10 materialen tegelijk lenen. Hiervoor betaalt u de normale contributie. De vrijwilliger komt u vervolgens regelmatig nieuwe boeken of andere bibliotheekmaterialen brengen.
De Bibliotheek kan u zelfs op weg helpen als u een geschikt leeshulpmiddel zoekt.

Aanmelden
Bent u al lid van de Bibliotheek dan kunt u zich met een telefoontje of mailtje aanmelden voor deze dienstverlening.
Dit kan door te bellen met het servicebureau, bereikbaar op 088-0062929 of via een mail naar debibliotheek@achterhoeksepoort.nl. 
Bent u nog geen lid bent van de Bibliotheek, dan vult u het online lidmaatschapsformulier in op www.achterhoeksepoort.nl en geeft in het opmerkingenveld aan dat u gebruik wilt gaan maken van de Bibliotheek aan Huis. 

Heeft u nog vragen, u kunt altijd contact opnemen met ons servicebureau.