Het online klantenpanel van de Bibliotheek Achterhoekse Poort is dé kans om mee te denken over bijvoorbeeld de collectie, de indeling van de bibliotheek, de medewerkers, onze tarieven en over heel veel andere zaken

U laat ons viermaal per jaar door middel van een online vragenlijst weten wat u goed vindt of juist anders wilt en wij gebruiken de uitkomsten om onze dienstverlening te verbeteren. Vier keer per jaar een vragenlijst invullen, het kost u per keer zo’n tien minuten en het wordt door ons zeer gewaardeerd!

De vragenlijsten gaan over diverse onderwerpen, zoals de collectie of onze programmering. Alle antwoorden worden anoniem verwerkt. Een samenvatting van de resultaten van alle onderzoeken publiceren wij na afloop op onze website.
Meedoen of meer informatie? Ga naar biebpanel.nl

Wie zoeken we?
Jong, oud, man, vrouw; iedereen is welkom om mee te doen. Bent u ouder dan 16 jaar en maakt u gebruik van de bibliotheek?
Meld u dan aan! We hopen u snel te mogen verwelkomen als nieuwe deelnemer van ons klantenpanel.

Onderstaand de resultaten van het derde onderzoek van 2016.

Thema: De toekomst van de bibliotheek

 

Resultaten 1e onderzoek 2016 

Bibliotheekleden bevelen de eigen bibliotheek in hoge mate aan. Vooral over de medewerkers (klantvriendelijkheid en deskundigheid) en de snelheid van de levering van reserveringen zijn ze zeer te spreken. Aandachtspunten zijn de leerzame activiteiten, de collectie cd's/dvd's en de horeca. Belangrijkste verbeterpunten van de e-portal zijn de actualiteit en omvang van het aanbod en de overzichtelijkheid/het gebruiksgemak.

Resultaten 4e onderzoek  Biebpanel
Onderstaand vindt u de infographic met de resultaten van het vierde onderzoek in 2015.
Onderwerp van dit onderzoek was uw mening over de activiteiten en samenwerkingspartners van uw bibliotheek.

Informatie derde onderzoek 2015
Onderstaand vindt u de infographic met de resultaten van het derde onderzoek in 2015.
Het onderwerp van dit onderzoek was de Ontmoetingsfunctie van de bibliotheek.

 

Tweede onderzoek 2015
Onderstaand vindt u de infographic met de resultaten van het tweede onderzoek in 2015.
De maatschappelijke waarde van de bibliotheek was het onderwerp van dit onderzoek.

Resultaten BiebPanel Achterhoekse Bibliotheken Maart 2015

In onderstaande infographic ziet u de resultaten van het eerste onderzoek in 2015: de Ontmoetings- en verblijfsfunctie van de bibliotheek.

Biebpanel

Via BiebPanel kunnen bibliotheekleden en -bezoekers 4 x per jaar hun mening geven over allerlei zaken die spelen bij hun bibliotheek, zoals de collectie, de inrichting, dienstverlening en activiteiten.
Landelijk nemen al meer dan 20.000 mensen vanuit bijna 90 bibliotheken deel. Doe ook mee, zodat wij de Bibliotheek Achterhoekse Poort nog leuker en beter kunnen maken!