Deel je leesplezier!

Delen is vermenigvuldigen. Wil je je leesplezier delen? Dan hebben we twee leuke acties voor je!

Drie nieuwe leden voor ons = een mooi boek voor jou!

De Bibliotheek heeft voor iedereen wel een abonnement: voor de grootgenieter die veel leest en de activiteiten van de Bibliotheek regelmatig bezoekt maar ook voor de incidenteel liefhebber die alleen bij gelegenheid leest. Kinderen tot 18 jaar worden bovendien gratis lid en lenen ook nog eens boetevrij! 

Heb je familie, vrienden of kennissen met wie je je leesplezier wil delen? Vertel ze dan wat de Bibliotheek allemaal te bieden heeft en maak ze enthousiast voor een abonnement! Op deze pagina staan alle abonnementen. Een lidmaatschap aanvragen kan via onze website, in een van onze vestigingen of met een telefoontje naar 088-0062929.

Hoe werkt het?

Wanneer ze zich hebben aangemeld als lid, vul je de gegevens van de drie nieuwe leden in op het daarvoor bestemde kaartje. Dit kaartje kun je ophalen in een van onze vestigingen of uitprinten vanaf deze pagina. Heb je het kaartje helemaal ingevuld? Lever het dan weer in bij de bibliotheek. Wanneer alle drie de personen op het kaartje geregistreerd zijn als lid, krijg je van ons een mooi boek! We nemen hierover contact met je op aan het einde van de actieperiode* dus vergeet niet je eigen gegevens in te vullen op de achterkant van het kaartje!

Geef een abonnement cadeau!

Ben je nog op zoek naar een leuk geschenk voor de feestdagen? Geef 100.000 boeken cadeau met een abonnement voor de Bibliotheek! Met één bezoek aan de bibliotheek heb je een kant-en-klaar cadeau want we doen er ook nog een leuke verpakking omheen in het thema van Sinterklaas of Kerst. En ieder cadeau is een nieuw lid dus als je drie keer een abonnement cadeau doet, krijg je ook een mooi boek! Combineren met bovenstaande actie is dus ook mogelijk.

*De actieperiode loopt van 23 november tot en met 31 januari.