Boekentip van Jeroen: Boris en Berber

Deze boekentip van Jeroen gaat over de tweeling Boris en Berber. Hoewel dit duo veelt kattenkwaad uithaalt, heeft het eigenlijk geen kwaad in de zin. De verhalen zijn soms zo hilarisch, dat het zomaar kan zijn dat je opeens hardop zit te lachen!

Vrolijk, ondeugend, fantasierijk en vrij, zo gaan Boris en Berber door het leven, en dat leidt nogal eens tot problemen met ouders en andere gezagsdragers. Wat ze ook doen, of ze nu zoet zijn of stout, fantasierijk of verveeld, aardig of gemeen, ze komen steeds weer in de problemen. Ouders, brandweerlieden, politieagenten, schoolmeesters, buren, ze hebben wat te stellen met Boris en Berber.

Het nieuwe boek ‘De problemen van Boris en Berber’ is geschreven door Aby Hartog en prachtig geïllustreerd door Herma Starreveld. Aby en Herma sloegen de handen ineen met een bundel korte verhalen voor kinderen van 8 tot 11 jaar. Verhalen die kinderen zelf kunnen lezen, maar die ook voorgelezen kunnen worden. Geschikt voor kinderen en ouders die een geintje wel kunnen waarderen. Deze bundel bestaat uit meer dan 25 verhalen over een niet altijd even deugdzaam – maar wel lief – duo.

Kijk voor een voorproefje van de verhalen over Boris en Berber op de website van Aby