Beleef het in de bieb

De Beleefbibliotheek wordt Beleefhetindebieb.
Behalve een andere naam zijn er nog wat wijzigingen. Wat wel hetzelfde is gebleven zijn de honderden informatiepakketten.

Het kopen van toegangskaarten is gewijzigd.
U heeft nu twee mogelijkheden om toegangsbewijzen voor een activiteit te kopen: in de bibliotheek OF via de website.

Als u toegangsbewijzen koopt via de website, vindt betaling plaats via iDEAL.
U heeft toegang tot een activiteit als het reserveringsformulier via de website volledig ingevuld is, de betaling is goedgekeurd en u een betalingsbevestiging heeft ontvangen. In de bijlage vindt u uw toegangsbewijzen.
U kunt deze printen en meenemen naar de activiteit.

Als u toegangsbewijzen koopt in de bibliotheek ontvangt u na betaling een papieren ticket. Dit ticket fungeert als toegangsbewijs en dient u te tonen bij aanvang van de activiteit. Betaling in termijnen is niet mogelijk.

Ledenkorting
Als lid van de bibliotheek kunt u korting krijgen op onze activiteiten, tenzij anders vermeld. De korting geldt alleen voor de pashouder.

 

 

Infopakketten Beleef het in de bieb

Infopakketten Heeft u behoefte aan meer informatie? Voor uw hobby, uw werk of gewoon iets wat op uw pad komt? Beleefhetindebieb.nl heeft honderden informatiepakketten voor u samengesteld. Over reizen, wonen, geloven, eten en drinken…. Maar ook over psychologie en opvoeding of thema’s over geld en recht, kunst en literatuur of de digitale wereld…

Infopakketten zijn themadossiers over diverse onderwerpen, met veel informatie en links naar boeken, filmpjes, websites en kranten- en tijdschriftartikelen.
De bronnen zijn op betrouwbaarheid gecheckt door de redactie van Beleefhetindebieb.nl. U kunt deze dossiers gratis, online raadplegen en als u lid bent van de bibliotheek kunt u de boeken direct reserveren en de artikelen full tekst downloaden.
Per jaar komen er ongeveer 100 infopakketten bij en gaan er 100 weer vanaf.

Beleefhetindebieb werkt met infopakketten. Dit zijn themadossiers over diverse onderwerpen, met veel informatie en links naar boeken, filmpjes, websites en kranten- en tijdschriftartikelen.
De bronnen zijn op betrouwbaarheid gecheckt door de redactie van Beleefhetindebieb.nl. Per jaar komen er ongeveer 100 infopakketten bij en gaan er 100 weer vanaf.
Verderop links vindt u de diverse themadossiers met infopakketten.

 

Biebpanel

Het online klantenpanel van de Bibliotheek Achterhoekse Poort is dé kans om mee te denken over bijvoorbeeld de indeling van de bibliotheek, de collectie, de tarieven, de wenselijkheid van een leescafé en over heel veel andere bibliotheekzaken.

Boekenpret is een methode om jonge kinderen en hun ouders te laten ontdekken dat je veel plezier kunt beleven aan voorlezen. In het kader van Boekenpret worden diverse activiteiten georganiseerd.